ENCATC

'ENCATC is the leading European network on cultural policy and management. It is a membership NGO gathering over 100 higher education institutions and arts and cultural organisations in over 40 countries.'

ENCATC heeft Tallieu & Tallieu benaderd voor een nieuwe look voor hun NGO. Wij creëerden een krachtig logo waarbij de kruising van de 'E' van Education & Europa en een 'C' van cultuur, symbool staat voor het netwerk. De huisstijl werd toegepast op divers drukwerk: visitekaartjes, boekenleggers, boeken, folders, banners.

Naast deze nieuwe huisstijl ontwierp en ontwikkelde Tallieu & Tallieu ook de nieuwe responsive website.  De frisse kleuren geven een interessante draai aan de vele informatie die ENCATC te bieden heeft. De overgang van kleur  komt op meerdere plaatsen terug in de website en verbeeldt net als in de rest van de huisstijl het nauw verband tussen hun verschillende 'strands'. De website is opgebouwd met een duidelijk blokkensysteem waardoor de bezoeker makkelijk zijn weg vind in de informatie. Het ‘drie ©ms’ is ideaal voor deze klant gebleken. ENCATC vult volledig zijn eigen website op en bepaalt zo welke informatie naar voren komt.