Value Square

Gentse Vermogensbeheerder Value Square is een begrip in de financiële sector. De kracht van Value Square is de waarde die ze hechten aan een persoonlijke vertrouwensband: 'investing ourselves'.

Sinds 2012 ontfermde Reclamebureau Tallieu & Tallieu zich over het bewaken van de huisstijl, het creëren en organiseren van al het drukwerk en de vertaling naar een website in 2013.

Sinds 2014 zijn de Value Creation Awards in het leven geroepen. Op deze feestelijk avond wordt een award uitgereikt aan de meest performante ondernemingen. Tallieu & Tallieu creëerde op basis van het logo van Value Square een logo voor dit event en verzorgde de gehele communicatie, van direct mailing tot onsite banners en awards voor de winnaars. Voor de VCA 2015 en 2016 is deze trend doorgetrokken.

Anno 2016 is het van belang om de website op alle devices te kunnen raadplegen: desktop, tablet en smartphone. Tallieu & Tallieu verzorgt daarom een responsive website op basis van de website uit 2013. Die kreeg de nieuwe looks en alle tools naar gebruiksvriendelijkheid toe.