Immo-Consult

Responsive website

Immo-Consult

Vastgoed en verzekeringen. Het hoeft niet saai te zijn. Reclamebureau Tallieu & Tallieu werd gevraagd door Immo-Consult om hun website te herwerken naar een nieuwe responsive website. Laat vastgoed en websites nu net de twee dingen zijn waar Tallieu & Tallieu al jaren ervaring mee heeft... 

immo-consult.be is een zeer uitgebreide website geworden, ingedeeld in de drie takken: immo, verzekeringen en het (nieuwe) immo-aanbod in Spanje. Door middel van deze indeling met bijpassende iconen en kleuren wordt men wegwijs gemaakt in de website. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woonst, uw auto wilt laten verzekeren of op zoek bent naar een buitenverblijf, bij Immo-Consult bent u op de juiste plek. En de responsive website maakt het mogelijk dit aanbod te bekijken en lezen van waar u maar wilt: op uw computer, laptop, iPhone/iPad of tablet/smartphone. En dankzij de integratie met Skarabee blijven alle panden op de website automatisch in sync met het aanbod.

Via het drie ©ms van Tallieu & Tallieu heeft Immo-Consult de mogelijkheid hun eigen site te beheren: eigen menu-items aan te maken, formulieren samen te stellen en foto's en tekst toe te voegen. Dit maakt het een duurzame en modulaire site waar Immo-Consult nog lang mee up-to-date zal blijven.