Value Square

    Value Square is als vermogensbeheerder een begrip in de financiële sector. Hun doel is: investeren positief op de kaart zetten. Opgericht in 2007 door ervaren beleggingsprofessionals streven ze 8 kernwaardes na: rendement, waarde, discipline, internationaal, investeerder, betrokkenheid, eenvoud en lange termijn. De kracht van Value Square is de waarde die ze hechten aan een persoonlijke vertrouwensband. Vandaar ook de baseline: 'investing ourselves'.

    Nadat ze in 2012 een nieuwe huisstijl en communicatie concept kregen ontfermde Tallieu & Tallieu zich over het bewaken van de huisstijl, het creëren en organiseren van al het drukwerk en de vertaling naar een nieuwe website.

    Periodiek zijn er conferenties van value Square, hiervoor worden er direct mailings gecreëerd en verstuurd in de huisstijl van Value Square.

    Naar aanleiding van een seminarie over China als opkomende grote speler op het economische wereldtoneel in het Antwerpse Elzenveld Hotel, kreeg Reclamebureau Tallieu & Tallieu de opdracht zo'n direct mailing te ontwerpen. Naast de gedrukte mailing werd ook een e-mailing verzorgd om de genodigden de kans te geven ook online in te tekenen.