Communicatiebureau Tallieu & Tallieu - Webdesign

Webdesign

Tallieu & Tallieu combineert meer dan 40 jaar grafische ervaring met het technisch vernuft van hun webafdeling om uw website gebruiksvriendelijk te maken en technisch correct te onderbouwen: een responsive website die zowel voor desktop als mobiel bezoek geoptimalisseerd is. Beheer zelf de inhoud van uw website via ons eigen op maat 'drie cms'.

De ontwikkeling van e-shops met beveiligde betaling en interne order afhandeling is één van de specialisaties van Tallieu & Tallieu.

Als klant heeft u volledige controle over de ontwikkeling van uw site. Van het eerste ontwerp tot de allerlaatste aanpassingen: u kan het hele proces volgen. Zo kan u steeds bijsturen wanneer nodig.

Copywriting of vertalingen behoren eveneens tot de mogelijke diensten.

Portfolio Web +

Content Management System

Communicatiebureau Tallieu & Tallieu - Content Management System

Content Management System

CMS is de afkorting van Content Management System of inhoudbeheersysteem. Dit stelt de gebruiker in staat om eenvoudig, zonder technische voorkennis, de inhoud van een website zelf te beheren. Zo is het mogelijk om niet alleen teksten maar ook foto’s, documenten en filmpjes zélf toe te voegen of te verwijderen.

Met het ‘drie ©ms’ maakt Tallieu & Tallieu unieke websites op maat van de klant. 'drie ©ms' is als een blokkendoos, waaruit enkel de bouwstenen die van toepassing zijn, gekozen worden. Dit vermijdt onnodige en ingewikkelde structuren waar verder niets mee gedaan wordt.

Neem contact op voor een vrijblijvende demo en offerte.

Perfect op elk device

Communicatiebureau Tallieu & Tallieu - Perfect op elk device

Perfect op elk device

Responsive webdesign

Het aantal bezoeken aan websites via een mobiel device zoals iPhone/iPad, tablet/smartphone stijgt elk jaar opnieuw. Tallieu & Tallieu zorgt ervoor dat uw website perfect raadpleegbaar is op deze toestellen. De dimensies van de website worden echter hierbij niet aangepast aan de beschikbare schermgrootte van het gebruikte apparaat. Door het "responsive" maken van uw website is dit wél het geval. Elke schermafmeting krijgt een aangepaste versie te zien, steeds met een optimale bezoekerservaring, op elk toestel, mobiel of niet.

Social media

Communicatiebureau Tallieu & Tallieu - Social media

Social media

Verruim uw communicatie met sociale media

Door de sociale media aan te wenden, communiceert u rechtstreeks en direct. Tallieu & Tallieu staat klaar met advies en integreert de sociale media binnen uw website. Reken op hen voor de opmaak en configuratie van uw sociale kanalen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, … Indien gewenst zorgt Tallieu & Tallieu ook voor het beheer van deze pagina’s en de invulling ervan.