Printadvertenties

Je bent benieuwd naar wat printadvertenties voor jouw zaak kunnen betekenen, maar het aanbod is overweldigend: ga je voor nationale of regionale pers, of zou bus-aan-busbedeling efficiënter zijn?

Totaal onafhankelijk en snel ontwikkelen wij een doelgerichte mediacampagne, inclusief planning, booking en uitvoering. Als erkend agentschap voor media-aankoop is Tallieu & Tallieu dé ervaren gids doorheen dat bos van mogelijkheden, in nauw contact met alle regionale en nationale mediabedrijven.

We vertrekken bij jouw communicatiedoelen en stellen een mediaplan op, met advies over frequentie en spreiding. We nemen de opmaak, bestelling, controle en analyse voor onze rekening.

Als kers op de taart zijn onze tarieven identiek aan wat je rechtstreeks aan uitgevers betaalt. Oh, en je rekent af met één factuur, ongeacht het aantal kanalen en verschijningen.

Online adverteren

Natuurlijk zit jouw doelgroep aan de andere kant van een online advertentie, maar hoe je de aandacht trekt, is een kluwen.

Vooraleer je wil kiezen tussen bereik of conversie, zoek je een partner die ervaren en enthousiast is. Om je aanpak uit te tekenen, op te volgen en te optimaliseren.

Online marketing is onze habitat, gerichte campagnes onze speeltuin. We starten bij het begin, met scherpe doelstellingen en een helder budget. We geven je boodschap vorm, in beeld en woord.

We combineren advertenties in zoekmachines (SEA) met bannering op mediawebsites en sociale media. Het resultaat is meetbaar, het effect voelbaar.

Adverteren op sociale media

Voor je klanten zijn Facebook, Instagram en TikTok ontspanning; voor jouw bedrijf voelen ze eerder als een noodzakelijk kwaad.

Wij zien het potentieel en nemen over waar het aan tijd, kennis of inspiratie ontbreekt.

Naar wens en op afroep nemen we het beheer van je kanalen over, voor het posten van content of het lanceren van advertentiecampagnes. We geven advies over inhoud en planning, analyseren en optimaliseren de werkwijze.

Wij zijn flexibel, zodat jouw online aanwezigheid consistent en rendabel kan zijn.

FAQ


Printadvertenties
Is adverteren in print nog de moeite waard?

Zeker en vast: een combinatie van adverteren via verschillende kanalen is meer dan ooit de gouden regel.

Wat is het voordeel van werken met Tallieu & Tallieu als onafhankelijk mediabureau voor advertenties?

We kennen je dossier en zorgen voor een aanzienlijke tijdswinst. Zo heb je één contactpersoon voor het plaatsen van de boeking, het ontwerpen van de advertenties en de opvolging. Ook de facturatie is gecentraliseerd: je ontvangt één maandelijkse factuur in plaats van verschillende per kanaal. 

Is er een minimale investering nodig om via jullie te adverteren?

Nee, we starten met een gesprek om de mogelijkheden binnen je budget te bekijken. In vele gevallen groeit onze samenwerking mee met het succes van je bedrijf.

Hoe lang duurt het om een printcampagne te lanceren?

Wij kunnen kort op de bal spelen met de opmaak, proefdruk en de correcte aanlevering van de drukfile. Wel moeten we rekening houden met de deadlines van de uitgever, die gemiddeld op een week voor de verschijning ligt.

Kan ik advertenties laten ontwerpen en inplannen met mijn eigen logo en huisstijl?

Geen probleem! Wel moet het bronmateriaal aan de nodige technische eisen voldoen.

Zo hebben we de vectoriële versie van je logo's nodig, en beeldmateriaal in voldoende hoge resolutie. Wij zorgen voor kwaliteitscontrole, en bieden bij problemen graag een oplossing.

Wat moet ik aanleveren om een advertentie op te stellen?

Om een advertentie te kunnen opmaken hebben wij je logo als vectorieel bestand nodig (bv. EPS of PDF). Ook handig is je huisstijlhandboek: dan hebben we alle bouwstenen om een ontwerp uit te werken dat volledig binnen de gewenste lijn ligt.

Tekst- en/of beeldmateriaal zijn tenslotte cruciaal. Kan je zelf niet op een leuke insteek komen om je advertentie te doen scoren? Geen probleem, daar zorgen wij voor!

Krijg ik voor elke verschijning een aparte factuur?

Neen, wij groeperen alles maandelijks in één factuur: extra handig wanneer je verschillende kanalen bespeelt.

Ik organiseer binnenkort een opendeurweekend en wil dit promoten. Is zogenaamde bus-aan-busreclame een goed alternatief voor de regionale pers?

Een bus-aan-busmailing is het summum van gerichte communicatie. In samenspraak bepalen we de regio's van bedeling, desgewenst in combinatie met een regionale print- of facebookcampagne. Zo scheppen we eenheid in je communicatie.

Wij coördineren bovendien het hele traject naadloos: van ontwerp tot inplanning van de postbedeling.Online adverteren
Welke adverteerkanalen gebruiken jullie?

Tallieu & Tallieu is een onafhankelijk erkend media agentschap. Wij kennen onze weg in alle denkbare advertentiekanalen.

Van regionale tot nationale uitgeverijen, van flyer tot billboard. Of liever een bus-aan-buscampagne in je regio? Ook een combinatie met een social media campagne behoort tot de mogelijkheden.

Is er een minimale investering nodig voor een samenwerking rond online adverteren?

Wij werken op afroep van de klant, waarbij je vooraf of tijdens de campagne de looptijd kan bepalen of bijsturen. Een minimale investering is niet aan de orde.

Hoe lang duurt het om een online advertentiecampagne op te starten?

Dat kan snel gaan. We doorlopen samen met jou alle details en binnen de twee werkdagen kan dit al actief gezet worden.

Kan ik bij jullie ook terecht voor een Facebook of Instagram campagne?

Absoluut. Je website boosten, opendeurdagen aankondigen, promoacties of vacatures aan de m/v/x brengen? Social media zijn dé geknipte aanvulling op je print- of bus-aan-buscampagne!

Wij zorgen voor een naadloze match tussen je ads op Facebook en/of Instagram en offline communicatie. Neem contact op met ons voor meer gedetailleerde info.

Music Mania
RADLab
Standaert Vloerwerken
Tradefairs
Acasa
Morti
The Aviation Factory
Maï & Kaï
De Puydt Haarden
Woodfactory
North Sea Aviation Center
Brasvar