Website

Intuïtief én stijlvol: zo bouwen we onze websites, webshops en applicaties. Ons maatwerk stroomlijnt jouw processen, met ons eigen drie cms als geheim wapen.

Een bijrol in de schaduw van Wordpress of Drupal? Je website en bedrijf verdienen beter. Daarom hebben we ons eigen drie cms gebouwd: zo zitten we zelf aan de knoppen om flexibel en stijlvol werk te garanderen, zonder overbodigheden. Wat we bouwen, is zo efficiënt dat jij jezelf niet langer moet herhalen.

We luisteren grondig naar je insteek, de bedrijfsstructuur en je budget. We stellen een design en wireframe voor die de stijl én werking van je bedrijf niet bepalen, maar ondersteunen. Na feedback en goedkeuring vertalen we dit naar het web en naar drie cms.

Na een testfase en instructie is je website klaar voor de wereld, gebruiksvriendelijk voor je klanten én voor jou. We blijven dichtbij voor updates rond gewijzigde besturingssystemen en browsers én voor jouw nieuwe noden. Wij maken al websites sinds 1996: expertise verzekerd!

Uren kunnen we erover babbelen, maar hier lees je alvast meer over drie cms.

Webshop

Online verkopen, maar dan op jouw manier? Dat is helemaal ons ding.

We skippen het keurslijf van templates en vertrekken bij jouw unieke werkwijze. We bouwen webshops die zo eenvoudig of complex zijn als nodig, en die meegroeien met je budget.

We zijn geen tussenpersoon richting een internationaal platform, maar eindverantwoordelijke, bereikbaar en enthousiast over jouw vragen. We volgen niet wat Shopify of WooCommerce verkiezen, maar zetten in op de praktische en grafische verfijning die voor jou het verschil maakt. Misschien gaat het simpelweg over de keuze wat op desktop of mobile te zien is; misschien droom je van een configurator die in één klap je productieproces vereenvoudigt.

We bijten ons vast tot we het verschil maken.

Webapplicatie

Als je mocht dromen, wat zou jouw werk dan vergemakkelijken? Met jouw antwoord kunnen wij aan de slag voor de bouw van een webapplicatie.

Zo'n applicatie is een platform waarop klanten niet enkel informatie vinden, maar ook actie kunnen ondernemen. Als full-servicebureau combineren we de bouw van websites en applicaties, waarbij we zorgen voor naadloze communicatie tussen beide. Zodat jij, juist ja, geen dubbel werk hoeft te doen.

Denk bijvoorbeeld aan een app voor B2B-bestellingen waarin je klant de productfiches van alle bestelde items met één klik kan downloaden. Of een database waarin je klant in detail producten kan vergelijken die voldoen aan gekozen parameters en waarin de meest bezochte items automatisch op een beeldscherm in je zaak worden getoond.

Hoe unieker jouw vraag, hoe mooier ons antwoord.

FAQ


Ik ben benieuwd
Kan ik een website laten ontwerpen als ik al een logo en huisstijl heb?

Zeker en vast! Wij implementeren je reeds bestaande logo en huisstijl in ons webdesign.

Wat is de prijs om een website te laten maken door jullie?

De prijszetting van een website hangt af van de aantal nodige modules.

Een voorbeeldje: wil je een presentatiewebsite met enkel een home-, about- en contactpagina, dan mag je een offerte verwachten van ongeveer 4.500 euro excl. btw.

Maken jullie ook minimale websites voor een klein budget?

We leveren altijd maatwerk, ook voor de meest compacte websites.

Bodemprijzen zal je bij ons niet vinden, maar wij kunnen zeker aan tafel zitten en bekijken wat we voor een beperkter budget kunnen uitvoeren.

Wat is het verschil tussen webdesign en webdevelopment?

Bij de webdesignfase ontwerpen we alle pagina's; die worden gepresenteerd als PDF. Eenmaal alles daar perfect zit, is het de beurt aan de fase van webdevelopment: dan zetten we het ontwerp om naar een werkende website met cms.

In welk platform wordt de website gebouwd?

We maken websites sinds 1996; sinds 2013 is elke website bij Tallieu & Tallieu in drie cms gebouwd. Drie cms is ons zelf geschreven content management system en framework. Dat werkt als een blokkendoos, waardoor elk project op maat van de klant wordt samengesteld en aangepast.

Meer info over ons drie cms-platform kan je hier vinden.

Maken jullie ook websites in bestaande platformen zoals Wordpress, Drupal, WooCommerce of Shopify?

We hebben alle bestaande platformen grondig getest en zijn daardoor 100% overtuigd van de keuze voor ons eigen drie cms. We staan te popelen om je een demo te geven van wat ons platform allemaal (aan)kan.

Zijn de websites die jullie bouwen responsive, mobiel geoptimaliseerd?

Absoluut. Elke website die wij bouwen is responsive, met een geoptimaliseerde lay-out voor alle toestellen: desktop, tablet en smartphone.Hoe gaan jullie te werk?
Hoe start een samenwerking voor de bouw van een website? Welke informatie hebben jullie nodig?

We starten altijd met een vrijblijvend kennismakend gesprek. Daarin bespreken we welke functionaliteiten je nieuwe website nodig heeft, en we bekijken wat reeds beschikbaar is: ben je tevreden van je logo, teksten, foto’s, …? Ook bespreken we al kort welke de richting je uit wil met het webdesign. 

Op basis daarvan maken wij onze offerte op.

Hoe verloopt het ontwerpproces van een website?

Na goedkeuring van het budget zitten we samen om het design in detail te bespreken. We bekijken voorbeelden en bepalen de richting die we uitgaan.

Op basis daarvan maken we een eerste voorstel voor het webdesign, dat we je presenteren en evalueren. Nadien volgt de verdere uitwerking.

Hoe lang duurt het om een website of applicatie te bouwen, van opstart tot lancering?

Alles hangt af van de complexiteit van een website of webapplicatie; aan sommige websites of apps blijven we na lancering doorlopend verderwerken.

Reken voor de eerste "go live"-versie op een gemiddelde doorlooptijd van 14 tot 18 werkweken.

Zijn er jaarlijkse kosten verbonden aan een samenwerking?

Je jaarlijkse kost is de hosting en het gebruik/updates van het CMS. Die kost kan aangevuld worden met het beheer van je domeinnaam, als dat via ons verloopt.

Zijn advies en service na oplevering van de website inbegrepen in de prijs?

Advies is steeds inbegrepen. Voor aanpassingen na de oplevering van de website werken wij aan een uurtarief. Als je grote zaken wil aanpassen, geven wij steeds een budgetindicatie op voorhand.

Wat met mijn domeinnaam, e-mailadressen en hosting?

We bieden de mogelijkheid om die allemaal bij ons in beheer te brengen: zo heb je één aanspreekpunt voor alles wat internetgerelateerd is. Wanneer je hiervoor verschillende partijen wil combineren, is dat ook mogelijk: dan communiceren we (indien gewenst) rechtstreeks met je IT-partner.

Het enige wat zeker dient afgenomen te worden via ons is de webhosting: die zit vervat in de jaarlijkse fee voor het gebruik van ons drie cms en de bijhorende security-updates. Onze eigen servers draaien immers specifieke software voor de optimale werking ons platform en de websites van onze klanten.

Kan ik zelf aanpassingen doen op de website?

Absoluut! De website wordt beheerd via het CMS (content management system). Je kan zelf tekst en foto's aanpassen of toevoegen, in onze gebruiksvriendelijke en intuïtieve backend.

Wij voorzien daarvoor een opleiding door één van onze developers.

Voorzien jullie een opleiding zodat ik mijn nieuwe website zelf kan aanpassen?

Uiteraard. Bij elke nieuwe website is een opleiding bij ons op kantoor inbegrepen, waarbij we in detail doorheen alle functies van het beheersysteem van je nieuwe website lopen.

Music Mania
RADLab
Standaert Vloerwerken
Tradefairs
Acasa
Morti
The Aviation Factory
Maï & Kaï
De Puydt Haarden
Woodfactory
North Sea Aviation Center
Brasvar