Morley PRO

    Als toonaangevend merk voor kinderkledij, voelde Morley de nood om ook hun B2B klanten beter te kunnen bedienen. Na een op maat gemaakte webshop, ontstond het idee voor een B2B platform. Tallieu & Tallieu werkte een gebruikersflow uit, die de nieuwe applicatie toegankelijk maakt voor zowel nationale als internationale klanten. Samen met de klant werd een eigen bestel flow opgesteld, zodat het beheer van bestelling vlekkeloos verloopt. Dit werd perfect met de bestaande webshop geïntegreerd.

    De B2B applicatie werkt eenvoudig, maar biedt alle mogelijkheden die een krachtige B2B applicatie nodig heeft. Gebruikers krijgen als eerste de nieuwe collecties van Morley gepresenteerd en kunnen eenvoudig bestellingen plaatsen en beheren.

    Om de eigenheid van het merk ook binnen dit nieuwe verhaal te garanderen werkte Tallieu & Tallieu hier een modulaire styleguide voor uit. Door gebruik te maken van deze visie, kan de applicatie samen met het merk verder groeien. Het platform is geen cookie-cutter oplossing en draagt nog steeds de sfeer van Morley uit door gebruik te maken van zowel sterk presentatie-materiaal als gekende UI/UX oplossingen.

    Voor de backend koos Tallieu & Tallieu voor een stevige restful API die toekomstige integraties mogelijk maakt. Voor de frontend werd gebruik gemaakt van React, dit maakte het mogelijk, zonder beperkingen, een intuïtieve en gebruiksvriendelijk user interface op te zetten.